Tapahtumat

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista.


Virtuaalinen kuntavierailu Jyväskylään 10.3. ‒ teemana ikääntyneiden kulttuuripalvelut ja joukkorahoitus

Kuvituskuva virtuaaliselle kuntavierailulle.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi järjestämme kuntavierailuja nyt keväällä virtuaalisina. Kulttuuria yhteistuumin -kehittämistehtävä järjestää virtuaalivierailun Jyväskylään 10.3.2021 klo 9‒11. Teemana on ikääntyneiden kulttuuripalvelut ja joukkorahoitus.

Jyväskylän virtuaalivierailulla tutustumme Fifty-sixty -joukkorahoituskokeiluun sekä Taideapteekkiin. Fifty-sixty on osallistuvan rahoituksen malli, jonka avulla kaupunkilaisten ideoimat hankkeet voivat saada rahoitusta Jyväskylän kaupungilta. Joukkorahoituskokeilua esittelee osallisuuskoordinaattori Hanna Tenhunen. Taideapteekki tarjoaa taide- ja kulttuurielämyksiä jyväskyläläisille ikäihmisille, ja sitä esittelevät suunnittelija Riikka Polso ja koordinaattori Outi Savonen.

Vierailu on tarkoitettu ensisijaisesti kuntien kulttuuripalvelujen edustajille. Vierailulle osallistutaan Teamsin välityksellä, ja se on maksuton.

Ilmoittaudu tästä sähköpostitse virtuaaliselle kuntavierailulle.

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin tilaisuuteen sähköpostitse lähempänä ajankohtaa. Ilmoittauduthan 8.3. mennessä. Ilmoittautumistietoja käytetään vain ilmoittautumisten vastaanottamiseen ja tapahtuman järjestelyihin. Tietosuojaseloste