Tapahtumat

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista.


Virtuaaliset Yhteistuumin-aamukahvit 13.10.

Seuraavat virtuaaliset Kulttuuria yhteistuumin -aamukahvit hörpitään keskiviikkona 13.10. klo 8.45–9.30.

Kahvipöytäseuraa saadaan Konserttikeskuksen toiminnanjohtajasta Noora Herrasesta, joka tulee kertomaan käynnissä olevasta LIVE-hankkeesta. LIVE on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Konserttikeskuksen yhteishanke Teatterikeskuksen, Sirkuksen tiedotuskeskuksen ja Tanssin tiedotuskeskuksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on edistää lapsille suunnatun esitystoiminnan saavutettavuutta sekä paikata poikkeustilan jättämää aitojen kohtaamisten puutetta.

LIVE-hankkeen esittävien taiteiden koulukiertueista osa tarjotaan kunnille täysin maksutta. Maksuttomuuden edellytyksenä on, että hakija sitoutuu kehittämään kuntansa kulttuurikasvatussuunnitelmaa siten, että siinä on huomioitu myös esittävät taiteet. Esityksiä voi hakea kuntahaun kautta, joka on auki 29.10. asti. Mukaan kokeiluun valitut kunnat saavat vähintään yhden maksuttoman esityspäivän.

Nooran kanssa jutellaan myös yleisemmin kulttuurikasvatuksesta ja kuntien kulttuurikasvatussuunnitelmista, joista hänellä on kokemusta Kulttuurikeskus ARXin kautta.

Yhteistuumin-aamukahvit on suunnattu ensisijaisesti Suomen kunnissa työskenteleville kulttuuri- ja taidealan ammattilaisille.